Vacature Technisch Onderwijsassistent (scheikunde en biologie) - 0,8 fte

Functieomschrijving

Ga je graag met jongeren om en geeft het bieden van ondersteuning aan docenten jou voldoening? Heb je de relevante scheikundige kennis en ben je bij voorkeur in het bezit van een diploma voor technisch onderwijsassistent? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Door het vertrek van een van onze collega's zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een collega voor de vacature Technisch Onderwijsassistent voor maximaal 0,8 fte.


Wat ga je doen?

Je biedt ondersteuning bij practica in de brugklas, onder- en bovenbouw. Je faciliteert de docent (voornamelijk in de vakgroep Scheikunde en Biologie). Je bereidt opdrachten voor de lessen voor en assisteert in de klassen bij de uitvoering ervan. Je voert zelfstandig demo's uit en geeft praktijkinstructie. Verder beheer je de materialen en machines en voer je kleine reparaties uit. Je werkt samen met een team van meerdere Technisch Onderwijsassistenten. Er vindt regelmatig overleg plaats met de desbetreffende vakgroepvoorzitters over de werkzaamheden.


Wat krijg je ervoor terug?


Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:


  • Een marktconform salaris maximaal schaal 7 conform de CAO VO.
  • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar. Bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren na een jaar een vaste aanstelling.
  • Persoonlijk opleidingsbudget; 
  • Reiskostenvergoeding;
  • Deelname aan het fietsenplan;
  • Pensioenopbouw bij ABP;
  • Bijna alle schoolvakanties vrij.


Waar kom je te werken?

’t Hooghe Landt is een school voor voortgezet onderwijs met twee vestigingen in Amersfoort: de Trompetstraat en de Parelhoenstraat. Hier wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, havo, vwo en het technasium.

Bij ’t Hooghe Landt zul jij je snel thuis voelen. Wij vinden dit voor zowel onze medewerkers als de leerlingen heel belangrijk. Dit doen wij door een goede leer- en leefomgeving te creëren, waarbij de begrippen herkenbaarheid en gekend worden centraal staan. Een belangrijk begrip binnen ’t Hooghe Landt is talent. Iedereen heeft talent; ook jij! Wij bieden de kans en uitdaging om je talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Als school hechten we een sterke waarde aan actieve betrokkenheid van zowel leerlingen als ouders. We kunnen pas een echt goede leer- en leefomgeving zijn als iedereen zich betrokken voelt bij alles wat er gebeurt. Daarom worden beslissingen zoveel mogelijk genomen in of na overleg met anderen. Zo wordt er regelmatig overleg gevoerd met leerlingen in de leerlingenraad en met ouders in de oudervereniging.


Wie zoeken wij?

Je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau. Je bent bij voorkeur in het bezit van een diploma voor technisch onderwijsassistent en hebt relevante kennis en ervaring. Je kunt voor leerlingen een stimulerende leeromgeving creëren en de leerlingen enthousiasmeren en motiveren. Je bent pedagogisch en didactisch vaardig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt ervaring in het onderwijs.

Verder ben je enthousiast en servicegericht, kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en ben je uiteraard technisch vaardig en praktisch ingesteld. Je houdt ervan om snel te moeten schakelen en zo nodig als troubleshooter op te treden.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 31 maart via onderstaande solliciteer button. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Jos Noordeloos.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Functievereisten

.