Overslaan naar content

Docent Beeldende vorming - ± 0,6 fte

Amersfoort, Utrecht, Nederland'T Hooghe Landt

Functieomschrijving

Beheers jij de kunst van het instrueren en begeleiden van leerlingen in het ontwerpen en maken van tekeningen, schilderijen, beelden en overige kunstuitingen? Lukt het je om via jouw vak leerlingen te interesseren voor kunst en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een docent Beeldende vorming die onze vakgroep kunst en ckv komt versterken. 


Wat ga je doen?

Als docent beeldende vorming geef je lessen aan de leerlingen van de onderbouw havo en vwo. Je brengt leerlingen in aanraking met het nut van je vak en weet ze op enthousiaste wijze naar goede resultaten te brengen.

Je geeft activerend en motiverend les, waardoor leerlingen het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen. Door leerlingen inzicht te geven in leerstijlen en -strategieën stimuleer je hen zorg te dragen voor het eigen leerproces: je leert ze leren.

Je bent lid van het havo onderbouwteam én de vakgroep kunst en ckv. De vakgroepgenoten werken hecht met elkaar samen; het (les)materiaal wordt met elkaar gedeeld en ondersteuning wordt geboden.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconforme salaris volgens inschaling CAO vo;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Werken in een betrokken schoolteam en onder uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Waar kom je te werken?

’t Hooghe Landt is een school voor voortgezet onderwijs met twee vestigingen in Amersfoort: de Trompetstraat en de Parelhoenstraat. Hier wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, havo, vwo en het technasium.

Bij ’t Hooghe Landt zul jij je snel thuis voelen. Wij vinden dit voor zowel onze medewerkers als de leerlingen heel belangrijk. Dit doen wij door een goede leer- en leefomgeving te creëren, waarbij de begrippen herkenbaarheid en gekend worden centraal staan. Een belangrijk begrip binnen ’t Hooghe Landt is talent. Iedereen heeft talent; ook jij! Wij bieden de kans en uitdaging om je talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Als school hechten we een sterke waarde aan actieve betrokkenheid van zowel leerlingen als ouders. We kunnen pas een echt goede leer- en leefomgeving zijn als iedereen zich betrokken voelt bij alles wat er gebeurt. Daarom worden beslissingen zoveel mogelijk genomen in of na overleg met anderen. Zo wordt er regelmatig overleg gevoerd met leerlingen in de leerlingenraad en met ouders in de oudervereniging.


Wie zoeken wij?

Als docent beeldende vorming ben je gewend om snel te schakelen en je kunt je snel dingen eigen maken. Met de leerlingen ga je gestructureerd en doelgericht aan de slag. Je denkt niet in kaders maar in mogelijkheden. Je bent ICT vaardig. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Verder ben je In het bezit van een eerstegraads bevoegdheid.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaande solliciteer button. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Jos Noordeloos.Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vereisten

.

of