Overslaan naar content

Roostermaker - 0,8 fte

Amersfoort, Utrecht, Nederland'T Hooghe Landt

Functieomschrijving

Heb jij plezier in het maken van roosters waarbij je rekening houdt met de verschillende belangen van onder andere docenten en leerlingen? Draai je je hand niet om voor een goede planning en ben je flexibel en stressbestendig? Vind je het bovendien een prettige uitdaging om eventuele knelpunten adequaat op te lossen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Als roostermaker ben je binnen de regels/criteria waaraan de jaarplanning en de roosters moeten voldoen, verantwoordelijk voor de planning van de verschillende onderwijsactiviteiten en de toewijzing van onderwijsfaciliteiten. Je maakt hiervoor gebruik van een geautomatiseerd roosterprogramma (Zermelo), Magister en Excel. Je maakt het dagrooster vroeg in de morgen (vanuit huis). Je werkt in een klein team waarbij samenwerken belangrijk is.


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een marktconform salaris (schaal 7 of 8 CAO VO).
 • Vaste 13e maand.
 • Een tijdelijke aanstelling van een jaar. Bij goed functioneren na een jaar een vaste aanstelling.
 • Persoonlijk opleidingsbudget.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Deelname aan het fietsenplan.
 • Vrijwel alle schoolvakanties vrij.


Waar kom je te werken?

Welkom bij 't Hooghe Landt. Een school met twee vestigingen in Amersfoort: de Trompetstraat en de Parelhoenstraat. Hier wordt lesgegeven aan leerlingen van mavo, havo, vwo en het technasium.

Op ’t Hooghe Landt zul jij je snel thuis voelen. Wij vinden dit voor zowel onze medewerkers als de leerlingen heel belangrijk. Dit doen wij door een goede leer- en leefomgeving te creëren, waarbij de begrippen herkenbaarheid en gekend worden centraal staan. Een belangrijk begrip binnen ’t Hooghe Landt is talent. Iedereen heeft talent; ook jij! Wij bieden de kans en uitdaging om je talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Als school hechten we een sterke waarde aan actieve betrokkenheid van zowel leerlingen als ouders. We kunnen pas een echt goede leer- en leefomgeving zijn als iedereen zich betrokken voelt bij alles wat er gebeurt. Daarom worden beslissingen zoveel mogelijk genomen in of na overleg met anderen. Zo wordt er regelmatig overleg gevoerd met leerlingen in de leerlingenraad en met ouders in de oudervereniging.


Wie zoeken wij?

 • Je bent bij voorkeur per direct beschikbaar.
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent vaardig in het maken van complexe roosters en in het maken van een inzichtelijke en beargumenteerde afweging tussen de wensen van de organisatie en die van de medewerkers.
 • Je hebt kennis van algemeen geldende regels en criteria voor het opstellen van roosters.
 • Je hebt kennis en vaardigheid in het werken met geautomatiseerde roosterprogramma’s (bij voorkeur Zermelo) en Excel of bent in staat dit je snel eigen te maken.
 • Je hebt inzicht in de organisatie en werkwijze van een school.
 • Je hebt oog voor detail, werkt gestructureerd en je bent stressbestendig en flexibel.

Verder ben je enthousiast en servicegericht, kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en ben je ICT vaardig en praktisch ingesteld. Je houdt ervan om snel te moeten schakelen en zo nodig als troubleshooter op te treden.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan uiterlijk 10 maart via onderstaande solliciteer button. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Jos Noordeloos.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vereisten

.

of