Overslaan naar content

Managementassistent voor 16-20 uur per week

Nijkerk, Utrecht, NederlandCorlaer College

Functieomschrijving

Vanwege toenemende werkzaamheden zijn wij op zoek naar een


Managementassistent voor (16-20 uur per week).


Wie zijn wij?

Het Corlaer College is een christelijke, brede middelbare school voor vmbo, havo en atheneum. Onze school is gevestigd in Nijkerk, maar uit de wijde omgeving komen leerlingen naar onze school. Er zitten ca. 1.900 leerlingen op het Corlaer College.


Goed dat jij er bent!

Dit is onze slogan. Want iedereen is welkom op onze school. Op het Corlaer College geven we elke leerling een warme en prettige plek waar hij of zij zich thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Ook voor medewerkers geldt: iedereen is van waarde en heeft een unieke bijdrage in de school. We luisteren naar elkaar. Ons enthousiaste team van medewerkers geeft energie. Waar het even niet lekker loopt zoeken we de dialoog. We zetten ons in en gunnen elkaar dat het lukt. Samen zijn we van betekenis voor elkaar en vormen we een gemeenschap.

Onze kernwaarden zijn: Wees jezelf, Draag bij aan de wereld en Geloof in elkaar!


Wat ga je doen?

Als managementassistent ben je de rechterhand van de schoolleiders. De schoolleiders bestaan uit 8 afdelingsleiders, 1 plaatsvervangend rector en 1 rector. Je hebt een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Je zorgt ervoor dat de schoolleiders in het dagelijks werk niets te kort komen! Dit alles doe je niet alleen maar samen met een duo collega. Jouw toekomstig collega verwelkomt je graag. Zij kan jouw hulp goed gebruiken bij het ontzorgen van de schoolleiders en wil graag samen met jou alles tot in de puntjes regelen voor hen.


Taken en verantwoordelijkheden

Bijhouden van agenda’s en het maken van complexe afspraken, organiseren van vergaderingen, evenementen en andere activiteiten. Maken van roosters voor verhuur en contact met huurders.

In deze functie is geen dag hetzelfde. Ad hoc werken, prioriteiten stellen, snel schakelen en doorvragen naar de kern van de zaak, zijn vanzelfsprekend. Flexibiliteit en inlevingsvermogen zijn hierbij onmisbaar. Met grote nauwkeurigheid beheer je de agenda en leg je verbanden tussen de e-mail, agenda en acties van de schoolleiders. Kortom: je bent het voorportaal van de schoolleiders.


Wie zoeken wij?

 • je hebt minimaal een afgeronde MBO studie en/of HBO werk-en- denkniveau

 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie;

 • je bent organisatorisch sterk en maakt verbetermogelijkheden bespreekbaar;

 • Je bent in ieder geval beschikbaar op woensdag en vrijdag;

 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

 • je beschikt over goede communicatieve, digitale en organisatorische vaardigheden;

 • je bent doelgericht en hebt daarbij oog voor detail/accuratesse;

 • je bent in staat tot samenwerken met verschillende afdelingen in school (o.a. administratie, afdelingsleiders en directie);

 • je hebt een hands-on mentaliteit en vindt het leuk om dingen aan te pakken.

Heb je een dienstverlenende instelling, ben je zelfstandig, houd je van hectiek en bewaar je het overzicht? Dan is deze functie zeker iets voor jou!


Wat krijg je daarvoor terug?

 • Een afwisselende functie binnen een school die volop in beweging is. Binnen onze open schoolcultuur is veel ruimte voor initiatief en ideeën. Enthousiast meedenken wordt altijd gewaardeerd;

 • Het betreft een duobaan met een fijne collega;

 • Een prettige werksfeer in een collegiaal team;

 • Op deze functie is de CAO-VO van toepassing. De functie is ingeschaald in schaal 7 VO . Inschaling is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring;

 • Een zeer ruime verlofregeling en uren voor duurzame inzetbaarheid;

 • Een aantrekkelijke fitness- en sport- en (elektrische) fietsregeling;

 • Naast vakantiegeld van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een extra eindejaarsuitkering van €1320 euro (bij 1 fte);

 • Een jaarcontract (bij een goede invulling en klik is er uitzicht op een vaste aanstelling.)

Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 25 februari aanstaande via onderstaande solliciteerbutton. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Martina Hijwegen - ten Hoeve via: mhijwegen@corlaercollege.nl of 033-2456434.

Vereisten

.

of