Overslaan naar content

Instructeur techniek op de T is for Tech Hotspot

Amersfoort, Utrecht, NederlandStichting Meerscholen

Functieomschrijving

Wat is er mooier dan jonge, ambitieuze mensen op te leiden in jouw technische vakgebied?

Met de kennis die je hebt opgedaan in de praktijk, inspireer en enthousiasmeer je leerlingen voor techniek op de T is for Tech Hotspot. Hier volgen vmbo en po leerlingen inspirerende technieklessen.

De hotspot heeft verschillende vakgebieden, zoals bouw, installatie-, metaal en motorvoertuigentechniek, maar ook aan robotica en domotica. Het is aan jou om de link te blijven leggen tussen het onderwijs en de beroepspraktijk. Binnen de T is for Tech Hotspot zijn er veel verschillende mogelijkheden om de leerlingen te enthousiasmeren en te motiveren voor techniek.

De T is for Tech Hotspot

Op de T is for Tech Hotspot volgen jongeren van alle vmbo en po scholen uit de regio technieklessen. In een team van 5 docenten, instructeurs en lesassistenten verzorg je de lessen. De T is for Tech hotspot is gevestigd op locatie Wereld van Techniek in Amersfoort.

Over T is for Tech

De T staat voor techniek staat en ook voor Talent, Toekomst en Trots. Techniek is voor talenten en maakt ‘werk’ waar je trots op mag zijn! T is for Tech is het Sterk Techniekonderwijs programma in de regio Amersfoort e.o.. Hier werken vmbo scholen uit de regio samen om jongeren te interesseren voor een toekomst in de techniek. De vmbo scholen Corlaer College, NXT Maarsbergen, Van Lodenstein College, Het Element en Beukenrode onderwijs nemen hierin een voortrekkersrol.

Vereisten

Een leuke en afwisselende baan dus! Je geeft les op een enthousiaste en motiverende manier en je weet onze leerlingen te raken en te interesseren. Ook daag je hen uit en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Van nature zie jij wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, proactief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren en motiveren.

Naast lesgeven wordt er van jou gevraagd om mee te denken over de vormgeving van het curriculum. Samen met gedreven collega’s denk je na over de koers van de T is for Tech Hotspot.

Heb je dit nog nooit eerder gedaan, maar zie je het wel zitten? Dan kun je een didactische bevoegdheid halen. Je krijgt hier budget en tijd voor. Hier leer je didactische vaardigheden die goed van pas komen in de lessen die je verzorgt.

of