ICT-medewerker (0,8-1 fte)

Functieomschrijving

Zit dienstverlening jou in het bloed? Vind je het daarnaast leuk om je bezig te houden met de optimale werking van de IT-systemen en processen?


Dan zijn we op zoek naar jou! Het Nieuwe Eemland heeft namelijk per direct een vacature voor Medewerker ICT (0,8-1 fte). 


Wat ga je doen?

Als Medewerker ICT heb je een brede en zelfstandige functie. Op onze vestiging ben je de enige ICT-medewerker, maar je hebt regelmatig contact met je ICT-collega's van de andere vestigingen en Centraal. 


Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers en soms ook leerlingen en zorgt ervoor dat zij optimaal ondersteunt worden in het gebruik van hun Windows devices. We werken op Het Nieuwe Eemland met Bring Your Own Device voor de leerlingen, wat betekent dat ze met hun eigen apparaten werken. Je zorgt er ook voor dat de computerexamens op een goede manier afgenomen kunnen worden. 


Verder draag je zorg voor de werking van het netwerk en los je storingen op die zich voordoen. Je beoordeelt hierbij de gegevens over de belasting van de netwerkcomponenten. 


Daarnaast adviseer je over mogelijke operationele verbeteringen voor onder andere terugkerende storingen en de gebruiksvriendelijkheid van netwerkaanpassingen.


Wat krijg je ervoor terug?

Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Voor je inzet krijg je namelijk:

  • salaris volgens inschaling CAO-VO schaal 6 (maximaal € 2961);
  • vaste 13e maand;
  • een tijdelijke aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast contract;
  • persoonlijk opleidingsbudget van 40 uur en € 600,- naar rato van je betrekkingsomvang;
  • reiskostenvergoeding;
  • mogelijkheid tot deelname aan het fietsenplan;
  • pensioenopbouw bij ABP;
  • 3 maanden vakantie per jaar.


Waar kom je te werken?

Het Nieuwe Eemland is een middelbare school gevestigd in een prachtig rijksmonument aan de Daam Fockemalaan in Amersfoort. Hier wordt lesgegeven aan 1100 leerlingen die onderwijs volgen op mavo-, havo-, vwo- en gymnasiumniveau. Op Het Nieuwe Eemland werken ongeveer 130 medewerkers om onze leerlingen iedere dag van goed onderwijs te voorzien of om hierin te ondersteunen.


Door de informele sfeer binnen de school loop je gemakkelijk bij je collega’s naar binnen om iets te vragen of om een praatje te maken. Daarnaast houden wij van gezelligheid en vinden wij teamverbanden belangrijk. Als nieuwe medewerker word je goed begeleid en ingewerkt door een toegewezen coach. Zo zorgen we er samen voor dat jij je snel thuis voelt op onze school!


Wie zoeken wij?

Door jouw ervaring, kennis en affiniteit kom je snel tot een oplossing bij problemen. Daarnaast snap je in de basis de beheersomgevingen, besturingssystemen, software en netwerk en kun je zelfstandig taken voltooien. Je volgt alle belangrijke ontwikkelingen op de voet en hebt daarnaast:

-Mbo+/HBO werk- en denkniveau en affiniteit met ICT;

-MBO niveau 4 afgeronde ICT-opleiding is een pré;

-Kennis van de Windows 10/11, Microsoft 365, Azure, Intune en Sharepoint;

-Kennis van Wifi en Firewall;

-Je bent 0,8 tot 1 fte beschikbaar. 


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 24 maart aanstaande via onderstaande solliciteerbutton. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Tessa van Drie.Functievereisten

.