Overslaan naar content

Docent Wiskunde (1,0te)

Amersfoort, Utrecht, NederlandHet Element

Functieomschrijving

Ben jij thuis in getallen, symbolen, formules, vergelijkingen en los jij graag wiskundige problemen op? Kun je deze kennis goed overdragen aan anderen? Wij hebben een baan voor jou! Het Element is per 1 februari 2024 op zoek naar 2e graads wiskunde docenten.


Wat ga je doen?

Als docent Wiskunde verzorg je de lessen voor de leerlingen van Het Element. Je legt op een enthousiaste wijze het vak uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. Verder coach en begeleid je de leerlingen die moeite hebben met een bepaalde stof en je bent geïnteresseerd in het vormgeven van het rekenbeleid.

Samen met je collega’s stel je een onderwijsleerplan op. Hierbij kun je samen bepalen wat de leerlingen het komende jaar gaan leren, welke methode en boeken je gebruikt en hoe vaak en wanneer de lesstof wordt getoetst. Kortom, veel eigen inbreng en verantwoordelijkheid. 


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris volgens inschaling CAO VO;
  • LC behoort tot de mogelijkheid bij, indien bevoegd;
  • 5,7% arbeidsmarkttoelage;
  • Vaste 13e maand;
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar;
  • Persoonlijk opleidingsbudget;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Deelname aan het fietsenplan;
  • 3 maanden vakantie per jaar!


Waar kom je te werken?

Het Element is één van de tien vestigingen van MEERscholen. Het Element biedt ondernemend en uitdagend beroepsonderwijs aan en het opleiden van vakmensen middels maatwerk, verantwoordelijkheid en gedegen onderwijs staat centraal. De school werkt nauw samen met verschillende mbo-instellingen in Amersfoort.

Het Element lijkt een hele grote school. Toch voel je je snel veilig en vertrouwd . Dat komt omdat wij vertrouwen, samenwerken, sfeer en waardering heel belangrijk vinden. Want als jij je fijn voelt, kun je jouw talenten goed ontwikkelen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken die ene enthousiaste docent wiskunde die op de hoogte is van de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je bent didactisch en pedagogisch sterk en past gemakkelijk nieuwe inzichten toe in de praktijk. Door jouw goede planvaardigheden ga je gestructureerd en doelgericht met de leerlingen aan de slag. Jij zet (samen met jouw team) jouw betrouwbaarheid, betrokkenheid en het vermogen tot zelfreflectie in bij het vormgeven van onze onderwijs- en vormingsdoelen. Dit vraagt om een onderzoekmatige en nieuwsgierige houding. Verder ben je:

  • in het bezit van een tweedegraads lesbevoegdheid wiskunde (studerenden worden ook uitgenodigd om te reageren);

Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 1 maart a.s. 

Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Karin Friele.Vereisten

.

of