Docent natuurkunde (2e graads,0,4fte)

Functieomschrijving

Word jij blij als het gaat over de wetenschap van materie, straling, kracht, evenwicht, licht en geluid? En ben jij iemand die blij wordt van veel eigen verantwoordelijkheid? Goed dat je dit leest! Voor onze vmbo leerlingen zijn wij namelijk per direct op zoek naar een 2e graads docent natuurkunde.


Wat ga je doen?

Jij als docent natuurkunde verzorgt de lessen voor vmbo leerlingen die leren voor beroepen in de zorg, techniek, horeca en handel. Je legt op een enthousiaste wijze het vak uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. Verder coach en begeleid je leerlingen die moeite hebben met bepaalde stof. Ook stel je een onderwijsplan op, waarin je bepaalt wat de leerlingen het komend jaar moeten leren, welke methoden en boeken je gebruikt en hoe vaak en wanneer de lesstof wordt getoetst. Je overlegt regelmatig met je collega’s van de sectie en het team hoe het onderwijs zich verder kan ontwikkelen. Tot slot informeer je ouders over de leerresultaten en het gedrag van hun kind. 


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris volgens inschaling van de cao VO in schaal LC, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Vaste 13e maand.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Persoonlijk opleidingsbudget.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Deelname aan het fietsenplan.
  • 3 maanden vakantie per jaar!


Waar kom je te werken?

Het Element is één van de vier vestigingen van het Meridiaan College in het centrum van Amersfoort. Het Element biedt ondernemend en uitdagend beroepsonderwijs aan vmbo leerlingen die leren voor beroepen in de zorg, techniek, horeca en handel. 

Het opleiden van vakmensen middels maatwerk, verantwoordelijkheid en gedegen onderwijs staat centraal bij ons op school. Hierom werken wij nauw samen met verschillende mbo-instellingen in Amersfoort.

Het Element lijkt een hele grote school. Toch voel je je snel veilig en vertrouwd . Dat komt omdat wij vertrouwen, samenwerken, sfeer en waardering heel belangrijk vinden. Want als jij je fijn voelt, kun je jouw talenten goed ontwikkelen!

Wie zoeken wij?

Jij bent een docent die geïnteresseerd is in nieuwe ontwikkelingen binnen het onderwijs. Je hebt affiniteit met vmbo leerlingen en maakt gemakkelijk contact met hen. Je weet de leerlingen geboeid te houden in je lessen en door jouw planvaardigheid en gestructureerdheid ga je doelgericht aan de slag. Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring als docent natuurkunde. Echter nodigen wij starters ook van harte uit om te reageren. Jij als docent natuurkunde bent verder:

  • in het bezit van een 2e graadsbevoegdheid;
  • 4 dagen per week beschikbaar. 


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan  via onderstaande solliciteer button.

Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem dan contact op met Karin Friele.Functievereisten

.