Overslaan naar content

Docent Duits (0,5) fte

Amersfoort, Utrecht, NederlandHet Element

Functieomschrijving

Welkom bij het Element! Een eigentijdse school in Amersfoort, in een prachtig nieuw gebouw. Wij zijn per 1 januari 2023 op zoek naar een enthousiaste en gedreven 2e graads docent Duits.


Wat ga je doen?

Jij als docent Duits hebt een hart voor kinderen en bent geïnteresseerd in hun leven voor en na school. Jouw lessen sluiten aan bij de belevingswereld van onze leerlingen en hun toekomstige beroep in de zorg, techniek, horeca en handel. Je vindt het leuk om individueel en in teamverband te werken. Het betreft een aanstelling van ongeveer 0,5 fte Duits, vanaf volgend schooljaar zicht op 1 fte. 


Wat krijg je ervoor terug?

Natuurlijk vinden wij het belangrijk om goed voor onze medewerkers te zorgen. Dit uit zich onder andere in de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Een marktconform salaris 
  • Vaste 13e maand.
  • Een tijdelijke aanstelling van een jaar. Bij goed functioneren na een jaar een vaste aanstelling.
  • Persoonlijk opleidingsbudget.
  • 5,7 % arbeidsmarkttoelage
  • Reiskostenvergoeding.
  • Deelname aan het fietsenplan.
  • 3 maanden vakantie per jaar!


Waar kom je te werken?

Het Element is één van de 11 vestigingen van het Stichting Meerscholen. Het Element biedt ondernemend en uitdagend beroepsonderwijs aan en het opleiden van vakmensen middels maatwerk, verantwoordelijkheid en gedegen onderwijs staat centraal. De school werkt nauw samen met verschillende mbo-instellingen in Amersfoort.

Het Element lijkt een hele grote school. Toch voel je je snel veilig en vertrouwd . Dat komt omdat wij vertrouwen, samenwerken, sfeer en waardering heel belangrijk vinden. Want als jij je fijn voelt, kun je jouw talenten goed ontwikkelen.

Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan vóór 1 maart aanstaande via onderstaande solliciteer button. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Karin Friele.Vereisten

.

of