Overslaan naar content

docent Duits (0,45 fte), 2e graads met uitbreiding ivm vervanging

Amersfoort, Utrecht, NederlandFarel College

FunctieomschrijvingDocent Duits, 0,45 fte, 2e graads

met daarnaast uitbreiding van uren in verband met ziektevervanging

Deel jij jouw passie voor de Duitse taal met onze leerlingen?

Dan maak jij als docent Duits ons team op het Farel College compleet.


Jouw functie

Voor onze leerlingen verzorg jij de lessen Duits. In lessen van 70 minuten neem je de leerlingen mee op een ontdekkingstocht door de historie, naamvallen en grammatica van de Duitse taal. Je gebruikt daarbij verschillende werkvormen en stimuleert de leerlingen om het beste in zichzelf naar boven te halen. Naast het lesgeven, ontwikkel je nieuwe lesplannen en draag je bij aan het verbeteren van het bestaande curriculum.

Je maakt deel uit van een enthousiaste vakgroep Duits. Onze sfeer is open en informeel. We werken hard, maar hebben ook ruimte voor humor en plezier. In ons professionele team dagen we elkaar uit om verder te groeien en te ontwikkelen in ons vak én als persoon.


Wat krijg je ervoor terug?

De leukste leerlingen, de beste collega’s en natuurlijk een pakket aan goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast krijg je volop ruimte voor autonomie, zelfstandigheid en ontwikkeling.

  • inschaling volgens de CAO-VO en is afhankelijk van je huidige inschaling en relevante werkervaring;
  • vakantiegeld van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren en voldoende formatieruimte;
  • aantrekkelijke fitness- en sportregeling en een (elektrische) fietsregeling;
  • Een MacBook in bruikleen.


Waar kom je te werken?

Op Wereldschool Farel! Dit is een open christelijke school, centraal gelegen in Amersfoort. Wij bieden onderwijs op mavo-, havo- en vwo-niveau, zowel regulier als tweetalig (Engels naast Nederlands). Het Farel heeft ongeveer 1300 leerlingen en 140 medewerkers.

Wat vinden collega’s plezierig aan onze school? De informele sfeer. Er is ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Ook leerlingen ervaren dat. Zo organiseren zij jaarlijks een internationale debatconferentie (famun.nl).

Het Farel College is een Wereldschool door de aandacht voor Wereldburger, Wereldtalen, Wereld van onderzoek en Wereld van mogelijkheden. Bij Wereldburgerschap zien leerlingen om naar anderen en de maatschappij, dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens hun maatschappelijke stage. Tijdens portfoliogesprekken presenteren leerlingen hun voortgang aan ouders en mentor. Zo leren ze zelf verantwoordelijkheid nemen en reflecteren.

De Wereld van onderzoek is zichtbaar als je door het lab loopt. Verschillende vakgebieden komen bij elkaar en theorie en praktijk gaan hand in hand. Ons aanbod Wereldtalen houdt meer in dan de mogelijkheid om tweetalig onderwijs te volgen. Lessen Duits, Frans en Spaans, buitenlandse excursies, uitwisselingen en aandacht voor internationalisering helpen onze leerlingen om over hun grenzen heen te kijken. Het Farel biedt ook op sport-, kunst- en talentgebied een Wereld van mogelijkheden. Ervaar het zelf: je bent van harte welkom!

Ben jij onze nieuwe collega?

Het is belangrijk dat je open en enthousiast bent. Je staat stevig in je schoenen en kunt structuur aanbrengen. Daarnaast bezit je nuchterheid en een flink portie humor en kun je goed samenwerken met collega’s. Het is fijn als je een tweedegraads bevoegdheid Duits hebt.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande solliciteerbutton. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Hanneke Ouwersloot via: h.ouwersloot@meerscholen.nl of 06-46904245.

Vereisten

.

of