Overslaan naar content

Docent Biologie (0,5-0,7 fte)

Amersfoort, Utrecht, Nederland€ 3.301 - € 5.030 per maandMavo Muurhuizen

Functieomschrijving

Per 1 maart 2024 zijn wij op zoek naar een bevoegde collega die ons Biologie-team tijdelijk komt versterken!

Wat ga je doen?

Als docent Biologie weet jij leerlingen te interesseren voor jouw vak door hen op de juiste manier aan te spreken en uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Je bent als onderwijsprofessional op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw vakgebied (vakinhoudelijk, didactisch en pedagogisch) en past nieuwe inzichten toe in de praktijk. Jij weet de leerlingen te binden en boeien en inspireert tot het doen van verrassende ontdekkingen: in de klas op school, thuis en in de omgeving. Je bent enthousiast en deelt jouw passie over de mens- het planten en dierenrijk. Verder geef je (naar verwachting) les aan mavo 3 en 4 en zorg je ervoor dat onze leerlingen goed voorbereid zijn op het eindexamen.


Waar kom je te werken?

Muurhuizen is een unieke en overzichtelijke school in Amersfoort. De school biedt TL (mavo), GL Zorg & Welzijn en een havo 4 + 5 top aan. Daarmee krijgen leerlingen de kans om na de mavo binnen hun vertrouwde omgeving een havodiploma te halen. Dit draagt eraan bij dat de havoleerlingen een bekende en gemotiveerde groep leerlingen is. Ook heeft Muurhuizen in samenwerking met het Element een brede brugklas Kader-Mavo, waardoor leerlingen kunnen ontdekken of praktisch of theoretisch leren beter bij ze past. Daarmee stimuleren wij de mogelijkheid om kansrijk door te stromen naar de tl. Muurhuizen heeft zo’n 700 leerlingen en biedt onderwijs in één gebouw, dat centraal in Amersfoort ligt en goed bereikbaar is met fiets, auto of openbaar vervoer.

Je voelt je snel thuis en zult je collega’s in korte tijd bij naam kennen. Muurhuizen werkt vanuit de kernwaarden groei, verbinding, betekenisvol en slim vertrouwen. In verbinding met de samenleving biedt Muurhuizen uitdagend onderwijs aan en geven onze medewerkers de aanzet waarmee de leerling zelf aan zet kan en mag zijn. We bieden een veilige leeromgeving met een overzichtelijke structuur en duidelijke verwachtingen.

Medewerkers blijven zich verder ontwikkelen. Zo implementeren we de uitgangspunten van het didactisch coachen, herijken we onze loopbaan oriëntatie en begeleiding door nog meer aandacht aan het keuzeproces van de leerling te geven. Ook geven we meer vorm aan passend onderwijs. De komende jaren ontwikkelen we een praktijkgerichte leerlijn op de TL en de havo.
Voor ons gaan de focus op ontwikkeling én focus op resultaten hand in hand. We streven naar een goede kwaliteit, die tot uiting komt in ons resultaat en in de tevredenheid van ouders, leerlingen en medewerkers.


Wat krijg je ervoor terug?
Ons! Wij zorgen goed voor onze medewerkers. Voor je inzet krijg je namelijk:

  • een tijdelijke aanstelling tot de zomervakantie (of zoveel korter als dat de ziektevervanging duurt)
  • een aanstellingsomvang van 0,5-0,7 fte;
  • salaris volgens inschaling CAO-VO schaal LB (minimaal € 3.301,- en maximaal € 5.030,-);
  • vaste eindejaarsuitkering 8,33%;
  • een laptop in bruikleen en een maandelijkse telefoonvergoeding;
  • reiskostenvergoeding;
  • pensioenopbouw bij ABP.

Wie zoeken wij?

  •  in het bezit van een 2e graads bevoegdheid voor het vak Biologie;
  • vakdidactisch en pedagogisch sterk en bekend met de ontwikkelingen in het onderwijs;
  • per 1 maart tot de zomervakantie beschikbaar.


Kom je bij ons werken?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaande solliciteer button. Bij het vinden van onze nieuwe collega wordt de vacature gesloten. Heb je vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen? Neem contact op met Mitzy van den Hazel.
Vereisten

.

of